Eveline Klootwijk: de grote inspiratiebron

Eveline Klootwijk is expert in het maken van Disneyfiguren. Regelmatig doe ik bij haar een workshop. Hier heb ik ook naar haar voorbeeld Dagobert Duck gemaakt. Op de foto is haar fimofiguurtje van de oude krentenkakker te zien: Dagobert zit op zijn geld.

Fimo voor de Kerstperiode

Voor de Kerst nog bij Eveline Klootwijk langsgeweest. Ze had een leuke servettenstandaard voor de Kerst staan. Die heb ik - vrij exact - nagemaakt. De houten standaard heb ik beschilderd en met glitters bestrooid. De kerstboompjes er naderhand met lijmpistool opgeplakt.

Kersthuisjes van fimoklei

Onlangs heb ik weer een workshop Fimokleien gedaan bij Eveline Klootwijk in Nieuw-Vennep. Naar haar geweldige voorbeeld heb ik zelf vijf huisjes gekleid en op een ronde doos gelijmd. Omdat de huisjes hol zijn van binnen en er transparante fimoklei voor de raampjes is gebruikt, kunnen er vanuit gaatjes in de deksel lichtjes worden aangebracht. Echt een aanrader als je geduld hebt en wel van priegelen houdt.

Drie Kerstpanda's

Voor Kerst 2015 heb ik bij Eveline deze drie panda's gemaakt naar haar voorbeeld. Ze hebben de hele kerstperiode onze salontafel opgesierd.